YOZGAT / SARAYKENT - Karapınar İlkokulu

Karapınar İlkokulu

Adres
KARAPINAR KÖYÜ KARAPINAR KÜME EVLERİ KARAPINAR OKULU BLOK NO 191 SARAYKENT / YOZGAT
Vizyon
Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş toplumda aranan ve üretken bireylerin demokratik bir ortamda, çevrenin ihtiyaçları dikkate alınarak işbirliği içerisinde eğitim öğretimin verildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Karapınar İlköğretim Okulu olarak belirlenmiş olan eğitim öğretim programını merkez alarak en etkili ve kalıcı öğrenmeyi sağlayacak şekilde uygulamak, öğrencilerimizin iyi bir vatandaş olabilmesi için gerekli nitelikleri kazandırmak, milli ahlak anlayışına sahip ve teknoloji çağına ayak uyduracak öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
1- Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkarız. 2- Öğrenci, öğretmen, veli işbirliğine önem veririz. 3- Çevreyle sağlıklı bir iletişim kurmak için çaba harcarız.
Sobalı
Kişisel Araç